Gå til hovedinnhold Sitemap
Søk
LOGG INN
Ladekart

Enovas hurtigladekart

Enovas hurtigladekart er grunnlaget for kvalifiserende områder til søknad om støtte under støttetilbudet «ladeinfrastruktur for elbil». Her finner du informasjon om kartene. For å se kartvisningen må du trykke på lenken til kartet du ønsker å se under.

Ikon - ladekart Trykk på ikonet øverst til høyre i skjermbildet (markert i rød sirkel) for å gjøre dine valg i ladekartet.
Ladekartutsnitt Ved å trykke på ikonet i øvre høyre hjørne av ladekartet, så får du disse valgmulighetene. Du kan fritt velge sjekkboksene i kartet.
Utsnitt 1 I dette kartutsnittet vises Nesflaten, som ligger i et område som kvalifiserer for søknad om støtte. Rødfargede område er innen 25 km fra andre hurtigladere og vil derfor ikke kvalifisere.
Utsnitt 2 I dette kartutsnittet vises Skeie, som ligger i et område som kvalifiserer for søknad om støtte. I dette utsnittet vises kommuner uten hurtiglader med gulfarget bakgrunn, men øvrige kommuner er grået ut. Rødfargede områder er innen 15 km fra andre hurtigladere og vil derfor ikke kvalifisere.