Tilskudd for bio-ovn med vannkappe

Nå har du rett til å få tilbake penger for bio-ovn med vannkappe

En bio-ovn med vannkappe bruker bioenergi som for eksempel ved eller pellets til oppvarming av bolig og tappevann. Varmen distribueres via vannbåren gulvvarme eller radiatorer. Hvis boligen din i dag har oljefyring, kan du i tillegg få tilbake penger til å fjerne oljekjel og tank, når du installerer en ovn med vannkappe.

Du kan få tilbake 25% av dokumentert totalkostnad, inkludert merverdiavgift. Du har rett til å få tilbake maksimalt 10.000 kr for en bio-ovn med vannkappe. Hvis akkumulatortank installeres som en del av tiltaket, kan det inngå i beregningsgrunnlaget. I tillegg til dette, kan du ved fjerning av oljekjel og tank, i kombinasjon med investering i ovn med vannkappe, øke maksimalt beløp med ytterligere 10.000 kr.

Invester i bio-ovn med vannkappe, et energivalg som er godt å leve med. Vi gir tilskudd til deg som ønsker å gjøre en innsats for klimaet.

Du kan også kombinere en ovn med vannkappe, med andre energitiltak som gir rett til å få tilbake deler av utgiftene. Dette kan blant annet være å installere et varmestyringssystem som vil sørge for effektiv energibruk i boligen din.

 
ENOVA SVARER

Enova Svarer hjelper deg når du har spørsmål:
Grønt nummer 800 49 003,
eller e-post
svarer@enova.no

CHAT MED ENOVA

Registrer nå

 
 
 
Cxense Display