Tilskudd for luft-vann varmepumpe

Nå har du rett for å få tilbake penger for luft-vann varmepumpe

En luft-vann varmepumpe henter varmen fra ute- eller avtrekksluft og distribuerer den i boligen via vannbåren gulvvarme eller radiatorer. Hvis boligen din i dag har oljefyring, kan du i tillegg få tilbake penger til å fjerne oljekjel og tank.

Du kan få tilbake 25% av dokumentert totalkostnad. Dette er inkludert merverdiavgift. Du har rett til å få tilbake maksimalt 10.000 kr for en luft-vann varmepumpe. Har varmepumpa energimåler for strøm og varme, økes maksimalt beløp til 20.000 kr. I tillegg til dette kan du ved fjerning av oljekjel og tank, i kombinasjon med investering i varmepumpa, øke maksimalt beløp med ytterligere 10.000 kr.

Invester i en luft-vann varmepumpe, et energivalg som er godt å leve med. Vi gir tilskudd til deg som ønsker å gjøre en innsats for klimaet.

Du kan også kombinere en luft-vann varmepumpe med andre energitiltak som gir rett til å få tilbake deler av utgiftene. Dette kan blant annet være å installere et varmestyringssystem som vil sørge for effektiv energibruk i boligen din.

 
ENOVA SVARER

Enova Svarer hjelper deg når du har spørsmål:
Grønt nummer 800 49 003,
eller e-post
svarer@enova.no

CHAT MED ENOVA

Registrer nå

 
 
 
Cxense Display