Fiskeri og havbruk

Enova_El-sjark_ENOVA0972.jpg

Vil du gjennomføre energitiltak som reduserer energibruken og øker konkurransekraften i dine fiskefartøy? Da kan vi hjelpe deg!

Vi vil gjerne ta en uforpliktende prat med deg om hva som kan være aktuelt for din bedrift, og hvordan du går frem for å få støtte. Fyll ut feltene under, så kontakter vi deg!

Skjema

Din næring endrer nå kurs

Stadig flere fiskefartøy og oppdrettsbedrifter velger energibesparende løsninger som reduserer energi- og drivstoffkostnader. Mulighetene for betydelige besparinger er i hele verdikjeden, fra fangst og oppdrett til foredling og frakt.

Salmar er en av verdens største produsenter av oppdrettslaks og har innført en rekke energitiltak som har økt konkurransekraften. Les mer her.

Våre støtteprogram til fiskeri og havbruk

Enova har utarbeidet støtteprogrammer som dekker flere områder - fra å kartlegge mulighetene i din flåte til å gjennomføre konkrete tiltak som styrker bunnlinja og verdiøker bedriften. Klikk på støtteprogrammene under for å lese mer.

Hvorfor Enova vil hjelpe deg

Transportsektoren står for 1/3- del av klimagassutslippene i Norge. Derfor hjelper Enova bedrifter innen sjøtransport med å gjennomføre gode energitiltak som bidrar til mer effektiv energibruk på den ene siden, og som kutter kostnader og øker lønnsomheten på den andre.

Din investering i klimavennlige løsninger bringer din næring ett steg nærmere lavutslippssamfunnet.

Kontaktinfo

 
 
 
 
 

 
Våre tilbud

Les mer om våre tilbud til fiskeri og havbruksnæringen her.

Møt Enova

Enova arrangerer flere informasjonsmøter i løpet av året. Her finner du en oversikt over hvilke steder du kan møte oss. Meld deg på i dag!

Kontakt oss

Vi vil gjerne ta en uforpliktende prat med deg. Send en mail i dag til en av våre rådgivere.

 
 
 
Cxense Display