Kursoversikt

Her finner du en oversikt over kurs og aktiviteter relatert til energiledelse i året som kommer. Oversikten oppdateres kontinuerlig.

4 kurs

On-Line opplæring trykkluft

Webinar, on-line trening / kurs. Estimert tidsforbruk 35 min.
Hensikten med trykklufttreningen er å gi operatører og ansatte grunnleggende kunnskap om bruk av trykkluft. Sikkerhetsaspektene, kostnadene ved bruk, dens effekt på miljøet, er noe av nøkkelinnholdet. For mer informasjon og påmelding, send en epost til events@tylekk.no
11. Nov 2021 - 15. Nov 2023
kl. 12.00
Sted
Nettbasert
Påmelding

6 steg til god energiledelse

Nettbasert kurs
Lurer du på hvordan dere enkelt kan dra nytte av energiledelse i din bedrift? Her finner du en gratis introduksjon med konkrete tips som hjelper dere i gang. Målrettet innsats med fokus på energieffektivisering og reduksjon av klimagassutslipp avdekker muligheter som sparer penger og bidrar til bedriftens miljøprofil. God energiledelse lønner seg.
11. Nov 2021 - 31. Dec 2023
kl. 12.00
Sted
Nettbasert
Påmelding

Introduksjon til energikartlegging

Nettbasert kurs
Introduksjon til energikartlegging er en gratis veileder på fem steg. Den beskriver hvordan du kan gjennomføre en energikartlegging i bedriften din. Dette er første skritt på veien for å finne frem til energieffektive tiltak. Disse er tiltak som hindrer unødvendig energitap og gir bedre lønnsomhet.
11. Nov 2021 - 31. Dec 2023
kl. 12.00
Sted
Nettbasert
Påmelding

Sjefen på veien minikurs

Nettbasert kurs
Ønsker du gode tips til hvordan du kan kjøre enda mer økonomisk? Vi tar deg med på ei rute med sju stopp skreddersydd for deg som lastebilsjåfør. Norske sjåfører er blant de aller beste i klassen når vi snakker økokjøring. Dette kurset er for deg som vil ta det enda et skritt videre. Du får tips til små grep i hverdagen som vil lønne seg. Både for deg som sjåfør, for bedriftsøkonomien og for klimaet. Minikurset er delt inn i 7 korte deler med filmsnutter, gode tips og øvelser. Her finner du mange gode tips du kan ta med deg i arbeidshverdagen, med noen morsomme overraskelser på veien. Innholdet i dette minikurset ble laget med utgangspunkt i hverdagen til Norges Lastebileier-Forbunds (NLFs) medlemsbedrifter. NLF har også bidratt ved utviklingen av kursinnholdet.
11. Nov 2021 - 31. Dec 2023
kl. 12.00
Sted
Nettbasert
Påmelding
Enova foretar ikke en grundig kvalitetssikring av kursene som blir lagt inn. Men vi sjekker at det er en aktivitet relevant for energiledelse og at foretaket er registrert i foretaksregisteret.