Gå til hovedinnhold Sitemap
Søk
LOGG INN
-->

Energieffektiv varehandels- og kontorbygg i Bergen

Kombinert varehandels- og kontorbygg i Bergen med høye energiambisjoner; 50% lavere levert energi sammenlignet med energimerke A

Prosjekteier

FANTOFT UTVIKLING AS

Bruker solenergi i regnbyen. Foto: Jan M. Lillebø, Bergens Tidende.

Swecobygget er blant de mest energieffektive byggeprosjektene i landet, med passivhusnivå, bergvarmepumpe med frikjøling og adiabatisk forkjøling. Bygget har også varmegjenvinning fra dagligvarebutikk, behovsstyring, solceller på tak og integrert i glassfasade. Illustrasjonsbilde nr. 2: Sweco Norge AS.

Swecobygget er blant de mest energieffektive byggeprosjektene i landet, med passivhusnivå, bergvarmepumpe med frikjøling og adiabatisk forkjøling. Bygget har også varmegjenvinning fra dagligvarebutikk, behovsstyring, solceller på tak og integrert i glassfasade. Illustrasjonsbilde nr. 1: Sweco Norge AS.

Swecobygget er blant de mest energieffektive byggeprosjektene i landet, med passivhusnivå, bergvarmepumpe med frikjøling og adiabatisk forkjøling. Bygget har også varmegjenvinning fra dagligvarebutikk, behovsstyring, solceller på tak og integrert i glassfasade. Foto: Fantoft utvikling.