Søk
LOGG INN

Enovakonferansen 2020

28.- 29. januar 2020 Clarion Hotel & Congress Trondheim MELD DEG PÅ

Ti avgjørende år

2020 markerer startskuddet på et svært viktig tiår. Innen 2030 skal Norge og Europa ha kuttet utslippene med 40 prosent samtidig som omstillingen mot lavutslippssamfunnet må være i gang for fullt. Hvordan forene disse to krevende målene? Går de hånd i hanske eller kan jakten på raske utslippskutt stå i veien for de store forandringene et lavutslippssamfunn krever av oss? 

Hva er veivalgene som sikrer at vi når begge målene? Hvor er det viktig å ikke trå feil? Hvilke teknologiske og sosiale innovasjoner må vi se de neste 10 årene i transportsektoren, byggsektoren, industrien, energisystemet og hos forbrukerne? 

Hvor må bedriftene være i 2030 for å være rustet for lavutslippssamfunnet? Hva er trendene som vil prege de ulike markedene, og hva blir konsekvensen for bedriftene som ikke henger med på utviklingene? Og hva må vi gjøre i 2020? 

Enovakonferansen samler hvert år 800 deltakere fra privat næringsliv og offentlig sektor. Sett av tid til neste års konferanse allerede nå.

Velkommen til Trondheim i januar 2020!


NÅ KAN DU NOMINERE KANDIDATER TIL ENOVAPRISEN

Prisen skal gå til en person som: 1) Har bidratt til at ny energi- og klimateknologi blir utviklet eller tatt i bruk 2) Har vært pådriver i sin bransje for omstilling til lavutslippssamfunnet 3) Har inspirert sine omgivelser, delt kunnskap og bidratt til livskraftig forandring

1

Har bidratt til at ny energi- og klimateknologi blir utviklet eller tatt i bruk.

2

Har vært pådriver i sin bransje for omstillingen til lavutslippssamfunnet.

3

Har inspirert sine omgivelser, delt kunnskap og bidratt til livskraftig forandring.

Presentasjon av fjorårets vinnere

Frist for nominering av kandidater er 5. januar 2020