Tilskudd for biokjel

Nå har du rett til å få tilbake penger for biokjel

En biokjel bruker bioenergi som for eksempel ved eller pellets til oppvarming av både boligen og tappevann. Varmen distribueres via vannbåren gulvvarme eller radiatorer. Hvis boligen din i dag har oljefyring, kan du i tillegg få tilbake penger til å fjerne oljekjel og tank, når du installerer en biokjel.

Du kan få tilbake 25% av dokumentert totalkostnad, inkludert merverdiavgift. Du har rett til å få tilbake maksimalt 25.000 kr for en biokjel. I tillegg til dette kan du ved fjerning av oljekjel og tank, i kombinasjon med investering i biokjelen, øke maksimalt beløp med ytterligere 10.000 kr.

Invester i biokjel, et energivalg som er godt å leve med. Vi gir tilskudd til deg som ønsker å gjøre en innsats for klimaet.


Du kan også kombinere en biokjel med andre energitiltak som gir rett til å få tilbake deler av utgiftene. Dette kan blant annet være å installere et varmestyringssystem som vil sørge for effektiv energibruk i boligen din, eller et solfangeranlegg som henter gratis varme fra sola.

 
ENOVA SVARER

Enova Svarer hjelper deg når du har spørsmål:
Grønt nummer 800 49 003,
eller e-post
svarer@enova.no

CHAT MED ENOVA

Registrer nå

 
 
 
Cxense Display