Gå til hovedinnhold Sitemap
Søk
LOGG INN

Enova støtter mennesker som går foran og prøver ut ny teknologi

Uten ny teknologi når vi ikke klimamålene. Enova utvider sitt tilbud til privatpersoner innen hjem og transport. Dette er smarte energi- og klimatiltak som er bra for privatøkonomien og for samfunnet. 

LES MER
Enova støtter mennesker som går foran og prøver ut ny teknologi Enova støtter mennesker som går foran og prøver ut ny teknologi
Ønsker du å gjøre boligen mer energi- og klimasmart?

Ønsker du å gjøre boligen mer energi- og klimasmart?

Vi støtter smarte energi- og klimatiltak som er bra for økonomien og for samfunnet.

Bruk det du har! Vurder helhetlig oppgradering

Bruk det du har! Vurder helhetlig oppgradering

Det kan være mer klimavennlig å oppgradere framfor å rive og bygge nytt. Bruker vi i tillegg strømmen smartere i våre hjem muliggjør vi økt elektrifisering og reduserte klimagassutslipp. Les om hvordan to familier møter framtida.

Aktuelt med tiltak hjemme? Se våre råd og støttemuligheter

Det er mange som planlegger for oppussing i boligen. Høye strømpriser gjør det mer aktuelt å tenke på energi når du først skal sette i gang. Vi har noen enkle råd for hvor du kan begynne. På våre sider kan du også søke støtte fra Enovatilskuddet, en støtteordning for privatpersoner. Formålet med ordningen er å gi privatpersoner et initiativ til å gjennomføre gode energi- og klimatiltak. Husk at tiltaket må være startet, gjennomført og betalt av deg som privatperson. Se hvilke muligheter som er aktuelle for deg.