Gå til hovedinnhold Sitemap
Søk
LOGG INN

Industriprosjekter får over 1 milliard i støtte til hydrogenløsninger

Yara Norge ASTizir Titanium and Iron AS og Horisont Energi AS får hydrogen-støtte fra Enova. Fredag 17. desember arrangerte Enova en pressekonferanse om tildelingene, og selskapene orienterte om sine planer. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) deltok i pressekonferansen sammen med statsrådene Espen Barth Eide (Ap) og Marte Mjøs Persen (Ap).  Se sendingen her


Les mer
Industriprosjekter får over 1 milliard i støtte til hydrogenløsninger Industriprosjekter får over 1 milliard i støtte til hydrogenløsninger
Enova med variert hydrogen-tilbud

Enova med variert hydrogen-tilbud

Enova kan gi økonomisk støtte til aktører som ønsker å ta i bruk ny teknologi. Dette er om de ønsker bruk av hydrogen innen transport og industrien. Hydrogen er en energibærer som kan bli viktig for avkarbonisering. Norge kan få en vesentlig fremtidig verdiskaping basert på eksport av både hydrogenteknologi og hydrogen som en ren energibærer.

Vi støtter norsk næringsliv

Enova har tilbud som gjør det lettere for norske bedrifter og offentlige virksomheter å skape livskraftig forandring. Vi ønsker å komme i kontakt med dere som vil realisere prosjekter, og være med inn i lavutslippssamfunnet. Din investering bringer oss ett steg nærmere dette målet. Under ser du nøkkeltall for prosjekter vi har gitt tilskudd de siste 12 månedene.

Se prosjektlisten
Antall prosjekter støttet:
0 prosjekter
Støtte tildelt:
0 mrd. kr.
Klimaresultat:
0 kt CO2

Energitiltak i bolig

Enovatilskuddet er en støtteordning for private husholdninger. Formålet med ordningen er å gi privatpersoner et initiativ til å gjennomføre tiltak for å bedre energibruken i egen bolig. Tiltaket må være startet, gjennomført og betalt av deg som privatperson. Se hvilke muligheter som gjelder for din bolig.