Gå til hovedinnhold Sitemap
Søk
LOGG INN

God energiledelse lønner seg

Mange tenker at energiledelse er omfattende og komplisert. Likevel er det mulig å oppnå gode resultater med enkle grep og målrettet innsats. Det handler rett og slett om å ta grep om energibruken. Her har vi samlet nyttig informasjon og veiledning for bedrifter som ønsker å komme i gang. God energiledelse lønner seg både for økonomien og klimaet.

Kurs og opplæring

6 steg til god energiledelse

6 steg til god energiledelse

Lurer du på hvordan dere enkelt kan dra nytte av energiledelse i din bedrift? Her finner du en gratis introduksjon med konkrete tips som hjelper dere i gang. Målrettet innsats med fokus på energieffektivisering og reduksjon av klimagassutslipp avdekker muligheter som sparer penger og bidrar til bedriftens miljøprofil. God energiledelse lønner seg

Kom i gang med energikartlegging

Kom i gang med energikartlegging

Introduksjon til energikartlegging er en gratis veileder på fem steg. Den beskriver hvordan du kan gjennomføre en energikartlegging i bedriften din. Dette er første skritt på veien for å finne frem til energieffektive tiltak. Disse er tiltak som hindrer unødvendig energitap og gir bedre lønnsomhet.

Nyttige ressurser

Se våre temasider for å lære litt mer om ulike tema innen klima- og energi relevant for din bedrift. På sikt kommer det flere temasider, blant annet for trykkluft og lys.

Temasider
Kurs og aktiviteter