Sommerjobb 2017

Ønsker du å jobbe med energibruk og omlegging til fornybar energiproduksjon i sommer? Enova søker sommervikarer til å arbeide med utvikling av markedene for miljøvennlig energibruk og energiproduksjon. Det vil være mulighet for utvidelse med prosjekt- og masteroppgave.

Enova arbeider innenfor alle bransjer med energibruk, alt fra enebolig og yrkesbygg til industri, anlegg og transport. Det å redusere energibruken i eksisterende bygg og industrivirksomheter, samt fremme ny teknologi og fremtidens energieffektive bygg, er områder Enova fokuserer på. Omlegging til fornybar energi er også blant viktige tiltak i arbeidet med å fremme en mer klimavennlig bruk av energi.

Gjennom Enovas støtteprogram er det gitt tilsagn om støtte til flere titalls tusen prosjekter av ulik størrelse og karakter. Denne porteføljen av prosjekter inneholder en mengde teknisk og økonomisk informasjon, og Enova ønsker at dette gjøres bedre tilgjengelig for videre analyser. Tilrettelegging og gjennomføring av analyser vil være en vesentlig del av sommervikariatene.

Enova søker studenter med ulike fagbakgrunn, men prioriterer studenter med energifaglig interesse.

Vi ønsker en kortfattet søknad. CV og karakterutskrift må legges ved.

Søknadsfrist: 15.februar 2017

Søk her: Sommerjobb Enova


 
 
 
 
Cxense Display