Enova Anbefaler: merkeordning for energieffektive produkter

  
vindu_01_95532059.jpg
 

Vi hjelper deg å gjøre gode og konkrete energivalg: Produktene i Enova Anbefaler-ordningen er blant markedets mest energieffektive.

Enova Anbefaler er en ordning som skal gjøre det lettere å velge produkter og løsninger med god energikvalitet. I dag omfatter ordningen 3-lags lavenergivinduer, etterisolering og tetting opp til Energitiltaksmetoden i TEK10.

Se etter Enova Anbefaler-merket!


I takt med at folk viser mer interesse for miljøvennlige produkter, ser vi at flere bransjer og forhandlere profilerer seg på miljø- og energieffektivitet. For deg som forbruker kan det være vanskelig å skille ut hva som er et godt, energieffektivt valg, og hva som ”bare” er en energistandard man må kunne forvente. Enova Anbefaler skal bidra til å gjøre deg oppmerksom på at det ikke er likegyldig hvilke løsninger du velger, og peker på de mest energieffektive alternativene.

Enova anbefaler gjerne løsninger som er bedre enn byggeteknisk forskrift og gjeldende bransjestandarder. Enovas anbefaling forutsetter at produktet er blant det mest energieffektive i sin kategori, og at det er tilgjengelig i markedet. Se etter Enova Anbefaler-merket når du skal kjøpe vinduer eller isolasjon!

Ambisiøse prosjekter


Dersom du tar et helhetlig grep og oppgraderer huset ditt til lavenergi- eller passivhusnivå, kan du også søke om støtte fra Enova.

Se mer her

  

 
enova_anbefaler_sidebilde.jpg
CHAT MED ENOVA

 
 
 
Cxense Display